LoadPicture函数支持那些图形文件?

zyl910 2002-03-10 10:26:34
我上“专家总榜”,大家说说该不该散分!

看看:http://www.csdn.net/expert/Top100.asp(第99)
...全文
44 42 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
42 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
zyl910 2002-03-13
  • 打赏
  • 举报
回复
To hx(乱云山风):我专门编了一个程序!
hx 2002-03-13
  • 打赏
  • 举报
回复
位图 (.bmp) 文件、图标 (.ico) 文件、行程编码 (.rle) 文件、元 (.wmf) 文件、增强的元文件 (.emf), GIF 文件以及 JPEG (.jpg) 文件。
跟你学的。。。:)

    分 分 分        分        分    分
分分分分  分  分   分分分分分分分分分    分    分
   分  分          分      分分分分  分 分
分分分分分分分分分分分   分  分  分     分  分   分
   分  分        分 分 分      分 分     分
   分 分分  分  分分分分分分分分分分分   分分 分分分分
  分分分 分 分       分分分     分分分  分  分
分分 分   分       分 分 分      分  分  分
   分  分分  分   分  分  分     分  分 分分 分
   分分分  分 分 分分   分   分分   分  分    分
 分分分     分分      分      分分分  分分分分分分
你这字怎么打出来的。
jyd30 2002-03-13
  • 打赏
  • 举报
回复
他们说得都很对.
zyl910 2002-03-13
  • 打赏
  • 举报
回复
现在是第90名!(专家分:7030)
zgtt 2002-03-13
  • 打赏
  • 举报
回复
学习.:)
sunnycai 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
支持!上专家要多少分啊?
*.bmp
*.jpg
*.emf
*.wmf
*.ico
*.gif
limit 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
MSDN:
Graphics formats recognized by Visual Basic include bitmap (.bmp) files, icon (.ico) files, cursor (.cur) files, run-length encoded (.rle) files, metafile (.wmf) files, enhanced metafiles (.emf), GIF (.gif) files, and JPEG (.jpg) files.

Graphics are cleared from forms, picture boxes, and image controls by assigning LoadPicture with no argument.

To load graphics for display in a PictureBox control, Image control, or as the background of a form, the return value of LoadPicture must be assigned to the Picture property of the object on which the picture is displayed. For example:

Set Picture = LoadPicture("PARTY.BMP")
Set Picture1.Picture = LoadPicture("PARTY.BMP")

To assign an icon to a form, set the return value of the LoadPicture function to the Icon property of the Form object:

Set Form1.Icon = LoadPicture("MYICON.ICO")

Icons can also be assigned to the DragIcon property of all controls except Timer controls and Menu controls. For example:

Set Command1.DragIcon = LoadPicture("MYICON.ICO")

Load a graphics file into the system Clipboard using LoadPicture as follows:

Clipboard.SetData LoadPicture("PARTY.BMP")

viperstorm 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
有谁知道怎样 Load PNG 图形文件?
jamex 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
*.bmp
*.jpg
*.emf
*.wmf
*.ico
*.gif
tony_jian 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复

*.bmp
*.jpg
*.emf
*.wmf
*.ico
*.gif
gump2000 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
.CG的哦

PS:CG=Computer Graph
inforum 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
LoadImage功能更强
xiou_dou 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
*.bmp *.jpg *.emf *.wmf *.ico *.gif图片
jett 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
BMP!!!
回答过了
给分~~~
zyl910 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
To sunnycai(飞鸟):
上面的没写完整
应该是:现在上“专家总榜”需要≥6353的专家分!
zyl910 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
现在是第94名!(专家分:6642)
zyl910 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
To sunnycai(飞鸟):现在是≥6353!
zxmoon 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
位图 (.bmp) 文件、图标 (.ico) 文件、光标 (.cur) 文件,行程编码 (.rle) 文件、元 (.wmf) 文件、增强的元文件 (.emf), GIF(.gif) 文件以及 JPEG (.jpg) 文件。
lifisher 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
位图 (.bmp)
JPEG (.jpg)
GIF(.gif)
图标 (.ico)
光标 (.cur)
行程编码 (.rle)
元 (.wmf)
增强的元文件 (.emf)
光标 (.cur)
lkal4587 2002-03-11
  • 打赏
  • 举报
回复
有:位图 (.bmp) 文件、图标 (.ico) 文件、光标 (.cur) 文件,行程编码 (.rle) 文件、元 (.wmf) 文件、增强的元文件 (.emf), GIF(.gif) 文件以及 JPEG (.jpg) 文件。
加载更多回复(22)

7,763

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
VB 基础类
社区管理员
  • VB基础类社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧