s60第三版应该下载哪个sdk包?

shangbl 2007-08-28 10:27:28
http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/4a7149a5-95a5-4726-913a-3c6f21eb65a5/S60-SDK-0616-3.0-mr.html
S60 Platform SDKs for Symbian OS, for C++
这里有四个包可以下载

S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, supporting Feature Pack 1, for C++
S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, for C++, Maintenance Release
S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, For C++, Japanese Version
S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, for C++

我的机子是5500,好像都能支持吧,fp1就像一个补丁包吗,该下载哪一个呢?
希望高手指点~~~
...全文
2693 7 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
7 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
anel 2007-08-29
  • 打赏
  • 举报
回复

supporting Feature Pack 1, for C++
06.10.2006 OS 9.2

Maintenance Release
14.06.2006 OS 9.1

S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, for C++
18.01.2006 OS 9.1.
wenstory 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
Beover
为什么会出MR版呢
就是因为bug吗?
能说说是什么bug吗?
shangbl 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
除了日本版 另外三个版本有什么区别呢?
Beover1984 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
Nokia 5500是基于S60 3rd Edition的设备,建议使用S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, for C++, Maintenance Release这个SDK,之前的SDK有一些bug.
wenstory 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, for C++
Beover1984 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
RELEASE NOTE FOR S60 3RD EDITION SDK FOR SYMBIAN OS, FOR C++ 14.06.2006
MAINTENANCE RELEASE

This release is a maintenance release (MR) fixing several issues with
the emulator and toolchain. The documentation set has also been updated.
Apart from a few removals (see below) the API set is identical.
The SDK contains only APIs where binary compatibility can be guaranteed.
Some of the APIs not included in S60 3rd Edition SDK will be released
separately. For example, Multimedia Framework (MMF) APIs will be
released as an SDK plugin.
anel 2007-08-28
  • 打赏
  • 举报
回复
除S60 3rd Edition SDK for Symbian OS, For C++, Japanese Version
都可以,问题不大

3,120

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
塞班系统(Symbian系统)是塞班公司为手机而设计的操作系统,它的前身是英国宝意昂公司的 EP ( Electronic Piece of cheese)操作系统。
社区管理员
  • Symbian社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧