inf文件中出现的HKR是什么意思?谢谢

soarhigh 2001-07-27 10:06:07
...全文
271 2 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
2 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
Volition2k 2001-08-17
  • 打赏
  • 举报
回复 1
不是的HKEY_CLASSES_ROOT.
是你的设备的相对根。去看ddk帮助。
Volition2k 2001-07-27
  • 打赏
  • 举报
回复
注册表键名: HKEY_CLASSES_ROOT

给分快。
;Windows 2000/XP WDM Modem Setup File ;Copyright Motorola, Inc. 2004-2006 ;Manufacturer: Motorola Inc [Version] Signature = "$Windows NT$" Class = Modem ClassGUID = {4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} Provider = %Mfg% DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CatalogFile.NT = sm56nt5.cat [ControlFlags] [Manufacturer] %Mfg% = Motorola [SourceDisksNames] 1=%SM56_DISK_LABEL%,,, [SourceDisksFiles] smserial.hda = 1 smserial.sys = 1 domestic.chm = 1 brazil.chm = 1 french.chm = 1 german.chm = 1 italian.chm = 1 spanish.chm = 1 Chinese.chm = 1 japanese.chm = 1 korean.chm = 1 dutch.chm = 1 sm56.reg = 1 sm56co.dll = 1 sm56hlpr.exe = 1 sm56brz.dll =1 sm56chs.dll =1 sm56cht.dll =1 sm56eng.dll =1 sm56fra.dll =1 sm56ger.dll =1 sm56ita.dll =1 sm56jpn.dll =1 sm56esp.dll =1 sm56dnk.dll =1 sm56kor.dll =1 Readme.htm =1 License.htm =1 [Motorola] ; HDAudio IDs %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_104310C6 ; Asus %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1543&DEV_3155&SUBSYS_10431336 ; Asus %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573055&REV_0701 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573355&REV_0701 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573055&REV_1007 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573255&REV_1007 ; MDC 1.0 Si3054G %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573355&REV_1007 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_17C0005E ; ICH7 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3057&SUBSYS_00010001 ; Si3080 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026&SUBSYS_10573026&REV_1006 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026&SUBSYS_10573026&REV_0705 ; MDC 1.5 Si3024B %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055 ; MDC 1.0 Si3054G %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3057 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026 ; MDC 1.5 Si3024B %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1543&DEV_3155 ; M3 ; PCI IDs %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052&SUBSYS_30001543&REV_03 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052&SUBSYS_30201543&REV_03 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052 ; PCI III (Si3052) SIL M3 %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30001057&REV_04 ; PCI III (Si3052) Mot %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30201057&REV_04 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30341631&REV_04 ; PCI III NEC Aztech %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052 ; PCI III (Si3052) MOT ; AC-Link IDs %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_7196 ; Banister %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2416&SUBSYS_42508086&REV_02 ; Black Pine %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2416 ; Whitney %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2426&SUBSYS_9019107B&REV_02 ; Black Pine %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2426 ; Whitney %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2446 ; CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2486 ; ICH3 Intel 830 chipset %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24C6 ; ICH4 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24C6&SUBSYS_4C66134D&REV_02 ; ICH4/MDC %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24D6 ; ICH5 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24D6&SUBSYS_80A61043&REV_02 ; ICH5 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_25A7 ; Hance Rapids ICH 6300ESB %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_266D ; ICH6 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_27DD&SUBSYS_19998086&REV_01 ; ICH7 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_27DD ; ICH7 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D&SUBSYS_81081043&REV_01 ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D&SUBSYS_30541057&REV_01 ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_436D ; IXP300 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_4378 ; IXP400 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_4382 ; IXP600 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_02020202&REV_A0 ; SiS/CNR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_14561043&REV_A0 ; SiS %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_46031584&REV_A0 ; SiS AVERATEC %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_70131039&REV_A0 ; SIS963L/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_97391849&REV_A0 ; SIS963L/AMR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_81701509&REV_A0 ; SIS963L %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013 ; SiS/CNR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10B9&DEV_5457 ; ALi 1535+ %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_0058 ; nVidia CK804 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_0069 ; nForce2/ACR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_00D9 ; nForce3 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_026A ; nVidia MCP51 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_14361043&REV_00 ; L8D VIA %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_180613BD&REV_00 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_74901462&REV_80 ; VIA8235/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_4C661543&REV_80 ; VIA8237/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_101114FF&REV_80 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068 ; VIA [Strings] Mfg = "Motorola Inc" SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_PCI_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_DISK_LABEL = "Motorola SM56 Install Disk for Windows 2000\XP" ProductName = "SMSERIAL" [DestinationDirs] DefaultDestDirs = 10,Motorola\SMSERIAL MotSys = 12 ;winnt\system32\drivers MotHDAudioSys = 12 ;winnt\system32\drivers MotInstall = 10 ;winnt\ CoInstaller_CopyFiles = 11 ;winnt\system32\ [DefaultDestDirs] domestic.chm brazil.chm french.chm german.chm italian.chm spanish.chm Chinese.chm japanese.chm korean.chm dutch.chm sm56.reg Readme.htm License.htm [MotInstall] sm56hlpr.exe sm56brz.dll sm56chs.dll sm56cht.dll sm56eng.dll sm56fra.dll sm56ger.dll sm56ita.dll sm56jpn.dll sm56esp.dll sm56dnk.dll sm56kor.dll [MotSys] smserial.sys [MotHDAudioSys] smserial.sys, smserial.hda [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotHDAudioSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, Non_PCI_One, Uninstaller_AddReg [SM56_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, Non_PCI_One, Uninstaller_AddReg [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, PCI_One, Uninstaller_AddReg ; install drivers as services under ; CCR\services\smxxx ; refers to lower section for details of the service key entry [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst [SM56_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst ; adds the lower filter key using addreg section defined below [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg [SM56_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg ;-------------- Coinstaller installation [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [SM56_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [CoInstaller_CopyFiles] sm56co.dll [CoInstaller_AddReg] HKR,,CoInstallers32,0x00010000,"sm56co.dll,SM56CoInstaller" ; add the driver as a lower filter driver under the device key ; \enum\busenum\devXXXX_venXXXX\\lowerfilters REG_MULTIZ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [LowerFilterAddReg] HKR,,"LowerFilters",0x00010000,"smserial" HKR,,"WakeOnRing",0x00010001,1 ; type=kernel driver start=manual, pnp will start [smserial_Service_Inst] ServiceType=1 StartType=3 ErrorControl=1 ServiceBinary=%12%\smserial.sys [Uninstaller_AddReg] HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SMSERIAL,DisplayName,,%SM56_MODEM_INSTALL% HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SMSERIAL,UninstallString,,"rundll32.exe sm56co.dll,SM56UnInstaller" [Modem1KeyNT] HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run,%ProductName%,,%10%"\sm56hlpr.exe" HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, SetupFlag,,01 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, DriverType,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL,QuickConnect1,0x00000001, 00, 00, 03 ; The ATI8 command is user definable and is done by updating the string. There is a ; limit of 50 characters or less. Add you're string between the "". HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, ATI8,,"" [Non_PCI_One] HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\CallProgress, Options,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\SpeakerPhone, Options,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, Enabled,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, State,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, Options,0x00010001,0x203 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CountryCB,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CCBID,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, EnhancedHWSettings,0x00000001, FF, 7F, 40, 00 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, SafeMode,0x00010001,0 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, TestingInProgress,0x00010001,0 [PCI_One] HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\CallProgress, Options,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\SpeakerPhone, Options,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, Enabled,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, State,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, Options,0x00010001,0x203 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CountryCB,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CCBID,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, EnhancedHWSettings,0x00000001, FF, 7F, 40, 00 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, SafeMode,0x00010001,0 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, TestingInProgress,0x00010001,0 [Modem1.AddReg] HKR,, Properties, 1, 80,01,00,00, FF,00,00,00, FF,00,00,00, 07,00,00,00, 0F,00,00,00, 77,03,00,00, 00,C2,01,00, C0,DA,00,00 [All] HKR,,VUARTPort,,Yes HKR,,ConfigDialog,,modemui.dll ;HKR,,PortConfigDialog,,modemui.dll HKR,,FriendlyDriver,,Unimodem.vxd HKR,,DevLoader,,*vcomm HKR,,PortSubClass, 1,02 HKR,,EnumPropPages,,"modemui.dll,EnumPropPages" HKR, Init, 1,, "AT" HKR, Init, 2,, "AT&F&D2&C1V1S0=0E0" [Modem_Voice] HKR,,Enumerator,,serwave.vxd ; change 00 to 02 at end of voiceprofile for NT5.0 HKR,, VoiceProfile, 1,25,62,01,02 ; add the next entries for voice - NT5.0/98 no longer uses serwave.inf HKR, WaveDriver, BaudRate ,1, 00, c2, 01, 00 HKR, WaveDriver, XformID ,1,04,00 HKR, WaveDriver, WaveDevices, 1, 01, 00 ; number of wavedevices HKR, WaveDriver, XformModule ,, "umdmxfrm.dll" ; DO NOT CHANGE THE NEXT VALUE. IT IS NEEDED IN ORDER TO INSTALL SERWAVE HKR, WaveDriver, WaveHardwareID ,, "RockwellADPCMVoiceModemWave" HKR,, SpeakerPhoneSpecs, 1, ff,00,00,00, 01,00,00,00, ff,00,00,00, 01,00,00,00 HKR, SpeakerPhoneSetVolumeGain,1,, "at+vgt=" HKR, SpeakerPhoneSetVolumeGain,2,, "at+vgr=" HKR, SpeakerPhoneEnable, 1,, "at+vls=13" HKR, SpeakerPhoneDisable, 1,, "at+vls=1" HKR, SpeakerPhoneMute, 1,, "at+vls=9" HKR, SpeakerPhoneUnMute, 1,, "at+vls=13" HKR, GenerateDigit, 1,, "at+vts=" HKR, VoiceToDataAnswer, 1,, "at+fclass=0" HKR, StartPlay, 1,, "at+vtx" HKR, StopPlay, 1,, "None" HKR, StopPlay, 2,, "NoResponse" HKR, StartRecord, 1,, "at+vrx" HKR, StopRecord, 1,, "None" HKR, StopRecord, 2,, "NoResponse" HKR,, TerminateRecord,, "!" HKR,, TerminatePlay,, "" HKR,, AbortPlay,, "" HKR, LineSetPlayFormat, 1,, "at+vsm=129" HKR, LineSetRecordFormat, 1,, "at+vsm=129" HKR, VoiceAnswer, 1,, "at+fclass=8" HKR, VoiceAnswer, 2,, "at+vls=1" HKR, VoiceDialNumberSetup, 1,, "at+fclass=8" HKR, VoiceDialNumberSetup, 2,, "at+vrn=7;+vra=0" HKR, VoiceDialNumberSetup, 3,, "at+vtd=10" ;HKR, CloseHandset, 1,, "None" ;HKR, CloseHandset, 2,, "NoResponse" ;HKR, HandsetSetRecordFormat, 1,, "None" ;HKR, HandsetSetRecordFormat, 2,, "NoResponse" ;HKR, HandsetSetPlayFormat, 1,, "None" ;HKR, HandsetSetPlayFormat, 2,, "NoResponse" ;HKR, OpenHandset, 1,, "None" ;HKR, OpenHandset, 2,, "NoResponse" HKR, EnableCallerID, 1,, "at+vcid=1" HKR,, CallerIDPrivate,,"P" HKR,, CallerIDOutSide,,"O" HKR, EnableDistinctiveRing, 1,, "at+vdr=1" HKR,, VariableTerminator,, HKR, Responses, "DATE=", 1, 93, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "TIME=", 1, 94, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NMBR=", 1, 95, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NAME=", 1, 96, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "MESG=", 1, 97, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 [INTERNAL] HKR,, DeviceType, 1, 02 [MfgAddReg] HKR,, InactivityScale, 1, 3c,00,00,00 HKR, Monitor, 1,, "ATS0=0" HKR, Monitor, 2,, "None" HKR, Hangup, 1,, "ATH" HKR, Answer, 1,, "ATA" HKR,, Reset,, "AT&F" HKR, Settings, Prefix,, "AT" HKR, Settings, Terminator,, "" HKR, Settings, DialPrefix,, "D" HKR, Settings, DialSuffix,, ";" HKR, Settings, SpeakerVolume_Low,, "L0" HKR, Settings, SpeakerVolume_Med,, "L2" HKR, Settings, SpeakerVolume_High,, "L3" HKR, Settings, SpeakerMode_Off,, "M0" HKR, Settings, SpeakerMode_Dial,, "M1" HKR, Settings, SpeakerMode_On,, "M2" HKR, Settings, SpeakerMode_Setup,, "M3" HKR, Settings, FlowControl_Off,, "\Q0" HKR, Settings, FlowControl_Hard,, "\Q3" HKR, Settings, FlowControl_Soft,, "\Q1" HKR, Settings, ErrorControl_On,, "\N7" HKR, Settings, ErrorControl_Off,, "\N0" HKR, Settings, ErrorControl_Forced,, "\N6" HKR, Settings, Compression_On,, "%%C1" HKR, Settings, Compression_Off,, "%%C0" HKR, Settings, Pulse,, "P" HKR, Settings, Tone,, "T" HKR, Settings, Blind_Off,, "X4" HKR, Settings, Blind_On,, "X3" HKR, Settings, CallSetupFailTimer,, "S7=<#>" HKR, Settings, InactivityTimeout,, "\T<#>" HKR, Settings, Modulation_CCITT,, "*LS1" HKR, Settings, Modulation_Bell,, "*LS0" HKR, Fax, HardwareFlowControl,, "1" HKR, Fax, SetupCommand,, "ATS7=60/Q3" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 1,,"AT" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 2,,"AT&FS0=0E0V1&D2" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 3,,"ATL1M1/Q3" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 4,,"ATX4" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 5,,"AT+FCLASS=1" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 6,,"AT+FAA=1" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 7,,"ATA" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseFaxDetect,, "FAX" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseDataConnect,, "CONNECT" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseDataDetect,, "DATA" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseFaxConnect,, "CONNECT" HKR, Responses, "0", 1, 00, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; OK HKR, Responses, "1", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; HKR, Responses, "2", 1, 08, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; RING HKR, Responses, "3", 1, 04, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO CARRIER HKR, Responses, "4", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; ERROR HKR, Responses, "5", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; HKR, Responses, "6", 1, 05, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO DIALTONE HKR, Responses, "7", 1, 06, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; BUSY HKR, Responses, "8", 1, 07, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO ANSWER HKR, Responses, "OK", 1, 00, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "RING", 1, 08, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO CARRIER", 1, 04, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "ERROR", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO DIALTONE", 1, 05, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "BUSY", 1, 06, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO ANSWER", 1, 07, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "FAX", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "DATA", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "VOICE", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "DELAYED", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "BLACKLISTED", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "+FCERROR", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "ERRM=ICLID_202", 1, 01, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT ", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75", 1, 02, 00, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM", 1, 02, 02, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP", 1, 02, 02, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/V44", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300", 1, 02, 00, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM", 1, 02, 02, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP", 1, 02, 02, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/V44", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600", 1, 02, 00, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM", 1, 02, 02, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP", 1, 02, 02, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200", 1, 02, 00, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM", 1, 02, 02, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP", 1, 02, 02, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/V44", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400", 1, 02, 00, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM", 1, 02, 02, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP", 1, 02, 02, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800", 1, 02, 00, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM", 1, 02, 02, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP", 1, 02, 02, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/V44", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200", 1, 02, 00, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM", 1, 02, 02, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP", 1, 02, 02, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600", 1, 02, 00, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM", 1, 02, 02, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP", 1, 02, 02, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000", 1, 02, 00, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM", 1, 02, 02, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP", 1, 02, 02, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/V44", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400", 1, 02, 00, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM", 1, 02, 02, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP", 1, 02, 02, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800", 1, 02, 00, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM", 1, 02, 02, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP", 1, 02, 02, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/V44", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200", 1, 02, 00, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM", 1, 02, 02, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP", 1, 02, 02, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600", 1, 02, 00, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM", 1, 02, 02, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP", 1, 02, 02, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000", 1, 02, 00, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM", 1, 02, 02, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP", 1, 02, 02, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/V44", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400", 1, 02, 00, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM", 1, 02, 02, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP", 1, 02, 02, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800", 1, 02, 00, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM", 1, 02, 02, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP", 1, 02, 02, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200", 1, 02, 00, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM", 1, 02, 02, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP", 1, 02, 02, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/V44", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600", 1, 02, 00, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM", 1, 02, 02, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP", 1, 02, 02, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400", 1, 02, 00, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM", 1, 02, 02, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP", 1, 02, 02, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600", 1, 02, 00, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM", 1, 02, 02, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP", 1, 02, 02, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200", 1, 02, 00, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM", 1, 02, 02, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP", 1, 02, 02, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000", 1, 02, 00, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM", 1, 02, 02, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP", 1, 02, 02, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000", 1, 02, 00, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM", 1, 02, 02, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP", 1, 02, 02, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/V44", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000", 1, 02, 00, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM", 1, 02, 02, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP", 1, 02, 02, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/V44", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000", 1, 02, 00, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM", 1, 02, 02, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP", 1, 02, 02, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000", 1, 02, 00, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM", 1, 02, 02, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP", 1, 02, 02, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000", 1, 02, 00, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM", 1, 02, 02, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP", 1, 02, 02, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000", 1, 02, 00, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM", 1, 02, 02, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP", 1, 02, 02, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/V44", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000", 1, 02, 00, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM", 1, 02, 02, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP", 1, 02, 02, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/V44", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000", 1, 02, 00, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM", 1, 02, 02, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP", 1, 02, 02, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000", 1, 02, 00, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM", 1, 02, 02, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP", 1, 02, 02, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000", 1, 02, 00, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM", 1, 02, 02, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP", 1, 02, 02, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000", 1, 02, 00, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM", 1, 02, 02, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP", 1, 02, 02, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/V44", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000", 1, 02, 00, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM", 1, 02, 02, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP", 1, 02, 02, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/V44", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000", 1, 02, 00, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM", 1, 02, 02, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP", 1, 02, 02, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000", 1, 02, 00, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM", 1, 02, 02, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP", 1, 02, 02, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 ; Add the following rates to support V.90 HKR, Responses, "CONNECT 28000", 1, 02, 00, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM", 1, 02, 02, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP", 1, 02, 02, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333", 1, 02, 00,95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM", 1, 02, 02,95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP", 1, 02, 02, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666", 1, 02, 00, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM", 1, 02, 02, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP", 1, 02, 02, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/V44", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333", 1, 02, 00, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM", 1, 02, 02, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP", 1, 02, 02, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666", 1, 02, 00, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM", 1, 02, 02, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP", 1, 02, 02, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333", 1, 02, 00, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM", 1, 02, 02, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP", 1, 02, 02, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/V44", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666", 1, 02, 00, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM", 1, 02, 02, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP", 1, 02, 02, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333", 1, 02, 00, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM", 1, 02, 02, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP", 1, 02, 02, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666", 1, 02, 00, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM", 1, 02, 02, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP", 1, 02, 02, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/V44", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333", 1, 02, 00, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM", 1, 02, 02, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP", 1, 02, 02, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666", 1, 02, 00, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM", 1, 02, 02, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP", 1, 02, 02, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333", 1, 02, 00, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM", 1, 02, 02, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP", 1, 02, 02, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/V44", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666", 1, 02, 00, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM", 1, 02, 02, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP", 1, 02, 02, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/V44", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333", 1, 02, 00, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM", 1, 02, 02, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP", 1, 02, 02, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666", 1, 02, 00, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM", 1, 02, 02, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP", 1, 02, 02, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00
;Windows 2000/XP WDM Modem Setup File ;Copyright Motorola, Inc. 2004-2006 ;Manufacturer: Motorola Inc [Version] Signature = "$Windows NT$" Class = Modem ClassGUID = {4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} Provider = %Mfg% DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CatalogFile.NT = sm56nt5.cat [ControlFlags] [Manufacturer] %Mfg% = Motorola [SourceDisksNames] 1=%SM56_DISK_LABEL%,,, [SourceDisksFiles] smserial.hda = 1 smserial.sys = 1 domestic.chm = 1 brazil.chm = 1 french.chm = 1 german.chm = 1 italian.chm = 1 spanish.chm = 1 Chinese.chm = 1 japanese.chm = 1 korean.chm = 1 dutch.chm = 1 sm56.reg = 1 sm56co.dll = 1 sm56hlpr.exe = 1 sm56brz.dll =1 sm56chs.dll =1 sm56cht.dll =1 sm56eng.dll =1 sm56fra.dll =1 sm56ger.dll =1 sm56ita.dll =1 sm56jpn.dll =1 sm56esp.dll =1 sm56dnk.dll =1 sm56kor.dll =1 Readme.htm =1 License.htm =1 [Motorola] ; HDAudio IDs %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_104310C6 ; Asus %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1543&DEV_3155&SUBSYS_10431336 ; Asus %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573055&REV_0701 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573355&REV_0701 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573055&REV_1007 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573255&REV_1007 ; MDC 1.0 Si3054G %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_10573355&REV_1007 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_17C0005E ; ICH7 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3057&SUBSYS_00010001 ; Si3080 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026&SUBSYS_10573026&REV_1006 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026&SUBSYS_10573026&REV_0705 ; MDC 1.5 Si3024B %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055 ; MDC 1.0 Si3054G %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3057 %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3026 ; MDC 1.5 Si3024B %SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL% = SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL, HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1543&DEV_3155 ; M3 ; PCI IDs %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052&SUBSYS_30001543&REV_03 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052&SUBSYS_30201543&REV_03 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1543&DEV_3052 ; PCI III (Si3052) SIL M3 %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30001057&REV_04 ; PCI III (Si3052) Mot %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30201057&REV_04 ; PCI III (Si3052) %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052&SUBSYS_30341631&REV_04 ; PCI III NEC Aztech %SM56_PCI_MODEM_INSTALL% = SM56_PCI_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1057&DEV_3052 ; PCI III (Si3052) MOT ; AC-Link IDs %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_7196 ; Banister %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2416&SUBSYS_42508086&REV_02 ; Black Pine %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2416 ; Whitney %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2426&SUBSYS_9019107B&REV_02 ; Black Pine %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2426 ; Whitney %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2446 ; CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_2486 ; ICH3 Intel 830 chipset %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24C6 ; ICH4 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24C6&SUBSYS_4C66134D&REV_02 ; ICH4/MDC %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24D6 ; ICH5 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_24D6&SUBSYS_80A61043&REV_02 ; ICH5 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_25A7 ; Hance Rapids ICH 6300ESB %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_266D ; ICH6 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_27DD&SUBSYS_19998086&REV_01 ; ICH7 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_8086&DEV_27DD ; ICH7 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D&SUBSYS_81081043&REV_01 ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D&SUBSYS_30541057&REV_01 ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_434D ; ATI %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_436D ; IXP300 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_4378 ; IXP400 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1002&DEV_4382 ; IXP600 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_02020202&REV_A0 ; SiS/CNR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_14561043&REV_A0 ; SiS %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_46031584&REV_A0 ; SiS AVERATEC %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_70131039&REV_A0 ; SIS963L/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_97391849&REV_A0 ; SIS963L/AMR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013&SUBSYS_81701509&REV_A0 ; SIS963L %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1039&DEV_7013 ; SiS/CNR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10B9&DEV_5457 ; ALi 1535+ %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_0058 ; nVidia CK804 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_0069 ; nForce2/ACR (Si3054) %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_00D9 ; nForce3 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_10DE&DEV_026A ; nVidia MCP51 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_14361043&REV_00 ; L8D VIA %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_180613BD&REV_00 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_74901462&REV_80 ; VIA8235/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_4C661543&REV_80 ; VIA8237/CNR %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068&SUBSYS_101114FF&REV_80 %SM56_MODEM_INSTALL% = SM56_MODEM_INSTALL, PCI\VEN_1106&DEV_3068 ; VIA [Strings] Mfg = "Motorola Inc" SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_PCI_MODEM_INSTALL = "Motorola SM56 Data Fax Modem" SM56_DISK_LABEL = "Motorola SM56 Install Disk for Windows 2000\XP" ProductName = "SMSERIAL" [DestinationDirs] DefaultDestDirs = 10,Motorola\SMSERIAL MotSys = 12 ;winnt\system32\drivers MotHDAudioSys = 12 ;winnt\system32\drivers MotInstall = 10 ;winnt\ CoInstaller_CopyFiles = 11 ;winnt\system32\ [DefaultDestDirs] domestic.chm brazil.chm french.chm german.chm italian.chm spanish.chm Chinese.chm japanese.chm korean.chm dutch.chm sm56.reg Readme.htm License.htm [MotInstall] sm56hlpr.exe sm56brz.dll sm56chs.dll sm56cht.dll sm56eng.dll sm56fra.dll sm56ger.dll sm56ita.dll sm56jpn.dll sm56esp.dll sm56dnk.dll sm56kor.dll [MotSys] smserial.sys [MotHDAudioSys] smserial.sys, smserial.hda [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotHDAudioSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, Non_PCI_One, Uninstaller_AddReg [SM56_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, Non_PCI_One, Uninstaller_AddReg [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT] DriverVer=04/05/2006,6.11.10 CopyFiles = MotInstall, MotSys, DefaultDestDirs AddReg=All, MfgAddReg, Modem1.AddReg, INTERNAL, Modem1KeyNT, PCI_One, Uninstaller_AddReg ; install drivers as services under ; CCR\services\smxxx ; refers to lower section for details of the service key entry [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst [SM56_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.Services] AddService=smserial, 0x00000000, smserial_Service_Inst ; adds the lower filter key using addreg section defined below [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg [SM56_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.HW] AddReg=LowerFilterAddReg ;-------------- Coinstaller installation [SM56_HDAUDIO_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [SM56_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [SM56_PCI_MODEM_INSTALL.NT.CoInstallers] AddReg=CoInstaller_AddReg CopyFiles=CoInstaller_CopyFiles [CoInstaller_CopyFiles] sm56co.dll [CoInstaller_AddReg] HKR,,CoInstallers32,0x00010000,"sm56co.dll,SM56CoInstaller" ; add the driver as a lower filter driver under the device key ; \enum\busenum\devXXXX_venXXXX\\lowerfilters REG_MULTIZ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [LowerFilterAddReg] HKR,,"LowerFilters",0x00010000,"smserial" HKR,,"WakeOnRing",0x00010001,1 ; type=kernel driver start=manual, pnp will start [smserial_Service_Inst] ServiceType=1 StartType=3 ErrorControl=1 ServiceBinary=%12%\smserial.sys [Uninstaller_AddReg] HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SMSERIAL,DisplayName,,%SM56_MODEM_INSTALL% HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SMSERIAL,UninstallString,,"rundll32.exe sm56co.dll,SM56UnInstaller" [Modem1KeyNT] HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run,%ProductName%,,%10%"\sm56hlpr.exe" HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, SetupFlag,,01 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, DriverType,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL,QuickConnect1,0x00000001, 00, 00, 03 ; The ATI8 command is user definable and is done by updating the string. There is a ; limit of 50 characters or less. Add you're string between the "". HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, ATI8,,"" [Non_PCI_One] HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\CallProgress, Options,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\SpeakerPhone, Options,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, Enabled,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, State,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, Options,0x00010001,0x203 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CountryCB,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CCBID,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, EnhancedHWSettings,0x00000001, FF, 7F, 40, 00 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, SafeMode,0x00010001,0 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, TestingInProgress,0x00010001,0 [PCI_One] HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\CallProgress, Options,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\SpeakerPhone, Options,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, Enabled,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper\ModemOnHold, State,0x00010001,2 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Helper, Options,0x00010001,0x203 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CountryCB,0x00010001,0 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, CCBID,0x00010001,1 HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL, EnhancedHWSettings,0x00000001, FF, 7F, 40, 00 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, SafeMode,0x00010001,0 ;HKLM,Software\Motorola\SMSERIAL\Tester, TestingInProgress,0x00010001,0 [Modem1.AddReg] HKR,, Properties, 1, 80,01,00,00, FF,00,00,00, FF,00,00,00, 07,00,00,00, 0F,00,00,00, 77,03,00,00, 00,C2,01,00, C0,DA,00,00 [All] HKR,,VUARTPort,,Yes HKR,,ConfigDialog,,modemui.dll ;HKR,,PortConfigDialog,,modemui.dll HKR,,FriendlyDriver,,Unimodem.vxd HKR,,DevLoader,,*vcomm HKR,,PortSubClass, 1,02 HKR,,EnumPropPages,,"modemui.dll,EnumPropPages" HKR, Init, 1,, "AT" HKR, Init, 2,, "AT&F&D2&C1V1S0=0E0" [Modem_Voice] HKR,,Enumerator,,serwave.vxd ; change 00 to 02 at end of voiceprofile for NT5.0 HKR,, VoiceProfile, 1,25,62,01,02 ; add the next entries for voice - NT5.0/98 no longer uses serwave.inf HKR, WaveDriver, BaudRate ,1, 00, c2, 01, 00 HKR, WaveDriver, XformID ,1,04,00 HKR, WaveDriver, WaveDevices, 1, 01, 00 ; number of wavedevices HKR, WaveDriver, XformModule ,, "umdmxfrm.dll" ; DO NOT CHANGE THE NEXT VALUE. IT IS NEEDED IN ORDER TO INSTALL SERWAVE HKR, WaveDriver, WaveHardwareID ,, "RockwellADPCMVoiceModemWave" HKR,, SpeakerPhoneSpecs, 1, ff,00,00,00, 01,00,00,00, ff,00,00,00, 01,00,00,00 HKR, SpeakerPhoneSetVolumeGain,1,, "at+vgt=" HKR, SpeakerPhoneSetVolumeGain,2,, "at+vgr=" HKR, SpeakerPhoneEnable, 1,, "at+vls=13" HKR, SpeakerPhoneDisable, 1,, "at+vls=1" HKR, SpeakerPhoneMute, 1,, "at+vls=9" HKR, SpeakerPhoneUnMute, 1,, "at+vls=13" HKR, GenerateDigit, 1,, "at+vts=" HKR, VoiceToDataAnswer, 1,, "at+fclass=0" HKR, StartPlay, 1,, "at+vtx" HKR, StopPlay, 1,, "None" HKR, StopPlay, 2,, "NoResponse" HKR, StartRecord, 1,, "at+vrx" HKR, StopRecord, 1,, "None" HKR, StopRecord, 2,, "NoResponse" HKR,, TerminateRecord,, "!" HKR,, TerminatePlay,, "" HKR,, AbortPlay,, "" HKR, LineSetPlayFormat, 1,, "at+vsm=129" HKR, LineSetRecordFormat, 1,, "at+vsm=129" HKR, VoiceAnswer, 1,, "at+fclass=8" HKR, VoiceAnswer, 2,, "at+vls=1" HKR, VoiceDialNumberSetup, 1,, "at+fclass=8" HKR, VoiceDialNumberSetup, 2,, "at+vrn=7;+vra=0" HKR, VoiceDialNumberSetup, 3,, "at+vtd=10" ;HKR, CloseHandset, 1,, "None" ;HKR, CloseHandset, 2,, "NoResponse" ;HKR, HandsetSetRecordFormat, 1,, "None" ;HKR, HandsetSetRecordFormat, 2,, "NoResponse" ;HKR, HandsetSetPlayFormat, 1,, "None" ;HKR, HandsetSetPlayFormat, 2,, "NoResponse" ;HKR, OpenHandset, 1,, "None" ;HKR, OpenHandset, 2,, "NoResponse" HKR, EnableCallerID, 1,, "at+vcid=1" HKR,, CallerIDPrivate,,"P" HKR,, CallerIDOutSide,,"O" HKR, EnableDistinctiveRing, 1,, "at+vdr=1" HKR,, VariableTerminator,, HKR, Responses, "DATE=", 1, 93, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "TIME=", 1, 94, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NMBR=", 1, 95, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NAME=", 1, 96, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "MESG=", 1, 97, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 [INTERNAL] HKR,, DeviceType, 1, 02 [MfgAddReg] HKR,, InactivityScale, 1, 3c,00,00,00 HKR, Monitor, 1,, "ATS0=0" HKR, Monitor, 2,, "None" HKR, Hangup, 1,, "ATH" HKR, Answer, 1,, "ATA" HKR,, Reset,, "AT&F" HKR, Settings, Prefix,, "AT" HKR, Settings, Terminator,, "" HKR, Settings, DialPrefix,, "D" HKR, Settings, DialSuffix,, ";" HKR, Settings, SpeakerVolume_Low,, "L0" HKR, Settings, SpeakerVolume_Med,, "L2" HKR, Settings, SpeakerVolume_High,, "L3" HKR, Settings, SpeakerMode_Off,, "M0" HKR, Settings, SpeakerMode_Dial,, "M1" HKR, Settings, SpeakerMode_On,, "M2" HKR, Settings, SpeakerMode_Setup,, "M3" HKR, Settings, FlowControl_Off,, "\Q0" HKR, Settings, FlowControl_Hard,, "\Q3" HKR, Settings, FlowControl_Soft,, "\Q1" HKR, Settings, ErrorControl_On,, "\N7" HKR, Settings, ErrorControl_Off,, "\N0" HKR, Settings, ErrorControl_Forced,, "\N6" HKR, Settings, Compression_On,, "%%C1" HKR, Settings, Compression_Off,, "%%C0" HKR, Settings, Pulse,, "P" HKR, Settings, Tone,, "T" HKR, Settings, Blind_Off,, "X4" HKR, Settings, Blind_On,, "X3" HKR, Settings, CallSetupFailTimer,, "S7=<#>" HKR, Settings, InactivityTimeout,, "\T<#>" HKR, Settings, Modulation_CCITT,, "*LS1" HKR, Settings, Modulation_Bell,, "*LS0" HKR, Fax, HardwareFlowControl,, "1" HKR, Fax, SetupCommand,, "ATS7=60/Q3" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 1,,"AT" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 2,,"AT&FS0=0E0V1&D2" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 3,,"ATL1M1/Q3" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 4,,"ATX4" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 5,,"AT+FCLASS=1" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 6,,"AT+FAA=1" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer\AnswerCommand, 7,,"ATA" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseFaxDetect,, "FAX" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseDataConnect,, "CONNECT" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseDataDetect,, "DATA" HKR, Fax\Class1\AdaptiveAnswer, ModemResponseFaxConnect,, "CONNECT" HKR, Responses, "0", 1, 00, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; OK HKR, Responses, "1", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; HKR, Responses, "2", 1, 08, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; RING HKR, Responses, "3", 1, 04, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO CARRIER HKR, Responses, "4", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; ERROR HKR, Responses, "5", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; HKR, Responses, "6", 1, 05, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO DIALTONE HKR, Responses, "7", 1, 06, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; BUSY HKR, Responses, "8", 1, 07, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ; NO ANSWER HKR, Responses, "OK", 1, 00, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "RING", 1, 08, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO CARRIER", 1, 04, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "ERROR", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO DIALTONE", 1, 05, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "BUSY", 1, 06, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "NO ANSWER", 1, 07, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "FAX", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "DATA", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 ;HKR, Responses, "VOICE", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "DELAYED", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "BLACKLISTED", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "+FCERROR", 1, 03, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "ERRM=ICLID_202", 1, 01, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT ", 1, 02, 00, 00,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75", 1, 02, 00, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM", 1, 02, 02, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP", 1, 02, 02, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/V44", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 75/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 4b,00,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300", 1, 02, 00, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM", 1, 02, 02, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP", 1, 02, 02, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/V44", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 300/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 2C,01,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600", 1, 02, 00, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM", 1, 02, 02, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP", 1, 02, 02, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 58,02,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200", 1, 02, 00, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM", 1, 02, 02, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP", 1, 02, 02, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/V44", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 1200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, B0,04,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400", 1, 02, 00, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM", 1, 02, 02, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP", 1, 02, 02, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 2400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,09,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800", 1, 02, 00, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM", 1, 02, 02, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP", 1, 02, 02, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/V44", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 4800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, C0,12,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200", 1, 02, 00, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM", 1, 02, 02, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP", 1, 02, 02, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 7200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,1C,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600", 1, 02, 00, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM", 1, 02, 02, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP", 1, 02, 02, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 9600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,25,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000", 1, 02, 00, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM", 1, 02, 02, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP", 1, 02, 02, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/V44", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 12000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, E0,2E,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400", 1, 02, 00, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM", 1, 02, 02, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP", 1, 02, 02, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 14400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,38,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800", 1, 02, 00, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM", 1, 02, 02, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP", 1, 02, 02, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/V44", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 16800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, A0,41,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200", 1, 02, 00, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM", 1, 02, 02, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP", 1, 02, 02, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 19200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,4B,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600", 1, 02, 00, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM", 1, 02, 02, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP", 1, 02, 02, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 21600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,54,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000", 1, 02, 00, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM", 1, 02, 02, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP", 1, 02, 02, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/V44", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 24000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, C0,5D,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400", 1, 02, 00, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM", 1, 02, 02, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP", 1, 02, 02, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 26400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,67,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800", 1, 02, 00, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM", 1, 02, 02, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP", 1, 02, 02, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28800/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,70,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200", 1, 02, 00, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM", 1, 02, 02, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP", 1, 02, 02, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/V44", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 31200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, E0,79,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600", 1, 02, 00, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM", 1, 02, 02, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP", 1, 02, 02, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,83,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400", 1, 02, 00, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM", 1, 02, 02, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP", 1, 02, 02, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38400/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,96,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600", 1, 02, 00, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM", 1, 02, 02, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP", 1, 02, 02, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 57600/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,E1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200", 1, 02, 00, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM", 1, 02, 02, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP", 1, 02, 02, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 115200/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,C2,01,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000", 1, 02, 00, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM", 1, 02, 02, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP", 1, 02, 02, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 32000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 00,7d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000", 1, 02, 00, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM", 1, 02, 02, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP", 1, 02, 02, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/V44", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, d0,84,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000", 1, 02, 00, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM", 1, 02, 02, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP", 1, 02, 02, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/V44", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 36000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, a0,8c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000", 1, 02, 00, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM", 1, 02, 02, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP", 1, 02, 02, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 70,94,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000", 1, 02, 00, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM", 1, 02, 02, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP", 1, 02, 02, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 40000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 40,9c,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000", 1, 02, 00, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM", 1, 02, 02, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP", 1, 02, 02, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 10,a4,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000", 1, 02, 00, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM", 1, 02, 02, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP", 1, 02, 02, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/V44", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 44000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, e0,ab,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000", 1, 02, 00, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM", 1, 02, 02, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP", 1, 02, 02, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/V44", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, b0,b3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000", 1, 02, 00, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM", 1, 02, 02, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP", 1, 02, 02, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 48000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 80,bb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000", 1, 02, 00, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM", 1, 02, 02, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP", 1, 02, 02, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 50,c3,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000", 1, 02, 00, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM", 1, 02, 02, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP", 1, 02, 02, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 52000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 20,cb,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000", 1, 02, 00, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM", 1, 02, 02, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP", 1, 02, 02, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/V44", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, f0,d2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000", 1, 02, 00, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM", 1, 02, 02, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP", 1, 02, 02, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/V44", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 56000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, c0,da,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000", 1, 02, 00, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM", 1, 02, 02, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP", 1, 02, 02, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 58000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 90,e2,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000", 1, 02, 00, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM", 1, 02, 02, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP", 1, 02, 02, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 60000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,ea,00,00, 00,00,00,00 ; Add the following rates to support V.90 HKR, Responses, "CONNECT 28000", 1, 02, 00, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM", 1, 02, 02, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP", 1, 02, 02, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/V44", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 28000/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 60,6d,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333", 1, 02, 00,95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM", 1, 02, 02,95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP", 1, 02, 02, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 29333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 95,72,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666", 1, 02, 00, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM", 1, 02, 02, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP", 1, 02, 02, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/V44", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 30666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, ca,77,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333", 1, 02, 00, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM", 1, 02, 02, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP", 1, 02, 02, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 33333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 35,82,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666", 1, 02, 00, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM", 1, 02, 02, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP", 1, 02, 02, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 34666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 6a,87,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333", 1, 02, 00, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM", 1, 02, 02, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP", 1, 02, 02, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/V44", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 37333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, d5,91,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666", 1, 02, 00, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM", 1, 02, 02, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP", 1, 02, 02, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 38666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 0a,97,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333", 1, 02, 00, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM", 1, 02, 02, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP", 1, 02, 02, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 41333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 75,a1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666", 1, 02, 00, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM", 1, 02, 02, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP", 1, 02, 02, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/V44", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 42666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, aa,a6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333", 1, 02, 00, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM", 1, 02, 02, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP", 1, 02, 02, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 45333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 15,b1,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666", 1, 02, 00, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM", 1, 02, 02, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP", 1, 02, 02, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 46666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 4a,b6,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333", 1, 02, 00, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM", 1, 02, 02, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP", 1, 02, 02, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/V44", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 49333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, b5,c0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666", 1, 02, 00, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM", 1, 02, 02, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP", 1, 02, 02, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/V44", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 50666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, ea,c5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333", 1, 02, 00, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM", 1, 02, 02, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP", 1, 02, 02, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/V44", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 53333/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 55,d0,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666", 1, 02, 00, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM", 1, 02, 02, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP", 1, 02, 02, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/V42BIS", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/V44", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/LAPM/MNP5", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP/MNP5", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00 HKR, Responses, "CONNECT 54666/MNP/V42BIS", 1, 02, 03, 8a,d5,00,00, 00,00,00,00
Introduction This document describes configuration options for FTDIBUS.SYS. For most operating environments, the default configuration of FTDIBUS is sufficient for normal operation, and it is very unlikely that any of the parameters described here need to be altered. ResetPipeRequestRetryCount ResetPipeRequestRetryCount controls the maximum number of times that FTDIBUS tries to reset a pipe on which an error has occurred. ResetPipeRequestRetryCount defaults to 50. It may be necessary to increase this value in noisy environments where a lot of USB errors occur. The default can be overridden via RetryResetCount in the FTDIBUS service key HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\FTDIBUS\Parameters\RetryResetCount The device can be installed with ResetPipeRequestRetryCount set to any value by changing FTDIBUS.INF as shown in the following fragment. [FtdiBus_AddService.AddReg] HKR,Parameters,"RetryResetCount",0x10001,100 Here, the count is set to 100. MaxDevices MaxDevices is used to place a limit on the number of COM ports that can be created in a system by FTDIBUS. MaxDevices defaults to 0, meaning that the feature is disabled and FTDIBUS always attempts to create a COM port. The default can be overridden via MaxDevs in the FTDIBUS service key. Note that setting MaxDevs to a value other than zero will radically alter the behaviour of the driver; please contact FTDI if you think you have to change MaxDevs. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\FTDIBUS\Parameters\MaxDevs The device can be installed with MaxDevs set to any value by changing FTDIBUS.INF as shown in the following fragment. [FtdiBus_AddService.AddReg] HKR,Parameters,"MaxDevs",0x10001,3 Here, the maximum number of devices is set to 3. Location IDs Location IDs is used to define the set of USB ports supported by FTDIBUS. It can be used in systems that require only certain USB ports to be available, perhaps in conjunction with MaxDevices. The default behaviour is that all USB ports are supported. The default can be overridden via LocIds in the FTDIBUS service key. Note that setting LocIds will radically alter the behaviour of the driver; please contact FTDI if you think you have to change LocIds. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\FTDIBUS\Parameters\LocIds LocIds is a binary value that is interpreted as an array of Location IDs. A Location ID is a 32-bit unsigned integer (DWORD) that represents the location of the device in the USB tree. For example, if the driver creates a location string for the device of the form a&b&c, the location ID will be 0x00000abc. The device can be installed with LocIds set by changing FTDIBUS.INF as shown in the following fragment. [FtdiBus_AddService.AddReg] HKR,Parameters,"LocIds",1,21,00,00,00,32,00,00,00,11,00,00,00 Here, three USB ports are supported. Location ID 0x00000021 represents host controller 1 port 1. Location ID 0x00000032 represents host controller 2 port 2. Location ID 0x00000011 represents host controller 0 port 1. Location IDs can be obtained using the latest version of the utility USBView available from FTDI support. FTDI 19 January 2004
;--------------------------------------------------------------- ; hvDriver.INF ; This file contains installation information ; for HV4000/6000/8000 series DVR card WDM Capture driver ; ; Copyright (c) 2005-2010 Goldvision Inc. ;--------------------------------------------------------------- [Version] signature="$CHICAGO$" Class=Media ClassGUID={4d36e96c-e325-11ce-bfc1-08002be10318} Provider=%Goldvision% DriverVer=12/18/2009,6.09.1230 [Manufacturer] %Goldvision%=Goldvision [DestinationDirs] GVCARD.Files = 10,system32\drivers DefaultDestDirs=10,system32\drivers [SourceDisksNames] 1=%Desc_SourceDisk%,disk1 [Goldvision] %GV6400.DeviceDesc%=gold_Inst,PCI\VEN_1B07&DEV_1204 [gold_Inst] AddReg= GVCARD.AddReg CopyFiles = GVCARD.Files KnownFiles= GVCARD.KnownFiles [gold_Inst.NT] AddReg= GVCARD.AddReg CopyFiles = GVCARD.Files [GVCARD.AddReg] HKR,,DevLoader,,*ntkern HKR,,NTMPDriver,,hvDriver.sys HKR,,PageOutWhenUnopened,3,01 HKR,Settings,VideoFormatLocked,3,09,0,0,0 ; VideoFormatLocked HKLM,"System\CurrentControlSet\Services\HV6000Drv\Parameters","VideoFormatLocked", 0x00010001, 9 [GVCARD.Files] hvDriver.sys [GVCARD.KnownFiles] hvDriver.sys=safe [gold_Inst.NT.Services] AddService = HV6000Drv,0x00000002,gold_Service_Inst, [gold_Service_Inst] DisplayName = %GV6400.DeviceDesc% ServiceType = 1 StartType = 2 ErrorControl = 1 ServiceBinary = %\hvDriver.sys [Strings] Goldvision = "Goldvision Inc." Desc_SourceDisk = "Goldvision DVR Capture card Driver Install Disk" GV6400.DeviceDesc = "HV6000SD/SC series DVR card" GV80IE.DeviceDesc = "HV8000IE series DVR card(PCIe)" GV68IE.DeviceDesc = "HV6000IE series DVR card(PCIe)"

16,471

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
VC/MFC相关问题讨论
社区管理员
  • 基础类社区
  • Web++
  • encoderlee
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告

        VC/MFC社区版块或许是CSDN最“古老”的版块了,记忆之中,与CSDN的年龄几乎差不多。随着时间的推移,MFC技术渐渐的偏离了开发主流,若干年之后的今天,当我们面对着微软的这个经典之笔,内心充满着敬意,那些曾经的记忆,可以说代表着二十年前曾经的辉煌……
        向经典致敬,或许是老一代程序员内心里面难以释怀的感受。互联网大行其道的今天,我们期待着MFC技术能够恢复其曾经的辉煌,或许这个期待会永远成为一种“梦想”,或许一切皆有可能……
        我们希望这个版块可以很好的适配Web时代,期待更好的互联网技术能够使得MFC技术框架得以重现活力,……

试试用AI创作助手写篇文章吧