招个C++,开发,上海,内部直接推荐(非猎头)

iamcaicainiao 2009-07-22 03:27:04
工作职责描述:
- Design and develop complex, massively scaled Internet service;
- Examine feature feasibility and estimate development time;
- Author technical design documents;
- Explore innovative technical solutions;
- Work closely with PMs to define feature and design;
- Work with STEs to ensure functionality, usability, security and performance;

职位所需学历、知识、技能和能力:
- 2+ years of software development and testing industry experience. Has gone through at least one software shipping cycle.
- Can independently write test plan, design test cases and create test automation.
- Familiar with .NET framework and Visual Studio programming environment. Have good coding skills in C/C++, C# , VB, or Java.
- Have good Database knowledge. Familiar with Microsoft SQL Server, Transactional SQL and programming in TSQL.
- Good communication skills and fluent in English in both writing and speaking.
- Experience in MAUI framework (Microsoft UI automation Framework) and Maddog (Microsoft internal Test Management tool) is a plus.
- Database development and administration experience is a plus.
- BS/BA degree in Computer Science and equivalent is required.

关键是C++要比较好一点,董C#更好。
公司:博彦科技
项目:长期微软外包项目
待遇:7-13开,看面试反馈
联系方式:zhouyan#beyondsoft.com #->@也可以站内联系我
地点:上海5号线东川路,紫竹园。
...全文
466 25 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
25 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
iamcaicainiao 2009-07-27
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 21 楼 jieao111 的回复:]
应届的要不
[/Quote]
你可以试试发简历给HR。我们每年都招应届生,但多数都是校招来的。
iamcaicainiao 2009-07-27
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 20 楼 superbtl 的回复:]
做外包的吧
博彦科技据说是不怎么样
[/Quote]
就那样吧。
iamcaicainiao 2009-07-27
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 18 楼 kingork 的回复:]
垃圾公司。。BS
[/Quote]
你可以尽情地BS,我自己都BS,呵呵。
superbtl 2009-07-26
  • 打赏
  • 举报
回复
做外包的吧
博彦科技据说是不怎么样
sms88 2009-07-26
  • 打赏
  • 举报
回复
做什么的呀?
jieao111 2009-07-26
  • 打赏
  • 举报
回复
应届的要不
kingork 2009-07-25
  • 打赏
  • 举报
回复
垃圾公司。。BS
gogovista 2009-07-24
  • 打赏
  • 举报
回复
哎,怎么就没人招我这种专业灌水人才捏。。。。。。。。。。
expter 2009-07-23
  • 打赏
  • 举报
回复
博彦科技啊,上海待遇那么高?
fly_new 2009-07-23
  • 打赏
  • 举报
回复
又外国字,看不懂哦!
iamcaicainiao 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 13 楼 r9r9r9 的回复:]
老菜好久不见了,一回来就来招人了啊?
[/Quote]
HR 要招 C++的,帮个忙,呵呵。
R9R9R9 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
老菜好久不见了,一回来就来招人了啊?
sulyna1 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
顶上去
十八道胡同 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 10 楼 mpsoft_2005 的回复:]
哎,什么世道啊!
[/Quote]
哎,什么世道啊!
mpsoft_2005 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
哎,什么世道啊!
十八道胡同 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
额,我来顶一下
支持周焰姐
iamcaicainiao 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 7 楼 treazy 的回复:]
引用 6 楼 iamcaicainiao 的回复:
看来堂里的兄弟都在发泄对CSDN改版的不满?或者发泄堂子被封的郁闷?


实在郁闷!
[/Quote]
pat pat
Treazy 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
[Quote=引用 6 楼 iamcaicainiao 的回复:]
看来堂里的兄弟都在发泄对CSDN改版的不满?或者发泄堂子被封的郁闷?
[/Quote]

实在郁闷!
iamcaicainiao 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
看来堂里的兄弟都在发泄对CSDN改版的不满?或者发泄堂子被封的郁闷?
love_lm 2009-07-22
  • 打赏
  • 举报
回复
我这是到哪儿了
加载更多回复(4)

15,440

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
C/C++ 非技术区
社区管理员
  • 非技术区社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧