IBM 000-330 认证题库

H3cte H3cte 墨衍会员 · AI 创作全网分发 墨衍智能分发 通过墨衍一键同步至各平台 可同步平台 CSDN微信公众号微博知乎掘金百家号博客园抖音小红书 你的文章也可以这样分发 墨衍会员 ¥399起/年,写一次发全网 我也要 + 加入社区
在过去的80多年里,IBM(http://www.passquick.cn/IBM.htm)一直处于信息技术的前沿,并且参与了众多影响历史的事件。例如,1969年,阿波罗宇宙飞船载着三名宇航员,肩负着人类的使命,首次登上了月球;1981年哥伦比亚号航天飞机又成功地飞上了天空,这中间都凝聚着IBM的力量。在计算机领域,IBM也一直是尖端科技的执牛耳者,一个个最快运算纪录在IBM的实验室中相继诞生。
IBM 全球专业技术认证是企业级的专业技术认证,有着完整、科学的培训认证体系,在业界有较高的权威性和认可度。它向业界技术人员证明了其在相关先进技术与解决方案领域中的专业性与权威性。 IBM 在业界的声望和 IBM 产品的市场占有率提升了其认证证书的含金量。通过 IBM 专业认证,您将成为全球公认的高级技术人才,将能提供更高层次的服务与技术支持,您将在职业发展生涯中走得更快,走得更远。
如果说在IT业,SUN是边缘技术的代表,那么,IBM就是主流技术的代表。
000-330 认证题库(http://www.passquick.cn/news/000-330.htm)
Power Systems Technical Support for AIX and Linux
科目编号 : 000-330(http://www.passquick.cn/000-330.htm)
题库名称 : Power Systems Technical Support for AIX and Linux
考题数目 : 64 Q&As
更新时间: 2009-12-11
部分真题:1. Which of the following is an advantage of POWER5/6 systems capabilities compared to POWER4?
A. LPAR
B. WPAR
C. VIOS
D. PHYP
Answer: C
2. What documentation is typically used in the Solution Assurance process?
A. Essentials guide, order checklist, customer contract
B. Trigger criteria, product checklist, discussion guide
C. Maintenance guide, product owners manual, terms reference
D. Product cookbook, best practices reference, implementation primer
Answer: B
3. A customer only has POWER4 p650 servers running LPARs in their environment. They are evaluating a Power 550 to deploy a new application. Which of the

following is a unique consideration when integrating the 550?
A. HMC support
B. SWMA contracts
C. Networking protocols
D. Racking requirements
Answer: A

4. Power Trending, Power Saver Mode, Power Capping and Nap Mode are part of which of the following?
A. IBM Service Agent
B. IBM Energy Star Rating
C. IBM Performance Toolbox
D. IBM EnergyScale Technology
Answer: D

5. A customer is considering migrating to a new Power server. Which of the following is required to accurately estimate the server capacity requirements?
A. User growth rate, processor speed, cache hits
B. User and data growth rate, current utilization
C. Current utilization, read/write ratio, I/O wait latency
D. Data growth rate, network bandwidth capacity, storage capacity
Answer: B

6. HP has a product offering called Serviceguard. What is the comparable IBM product for Power systems?
A. Service Elite
B. IBM Systems Director
C. PowerHA Cluster Manager
D. Flexible Service Processor
Answer: C

7. A customers defective application frequently causes an LPAR to crash due to memory corruption. Which feature of POWER6 and AIX 6.1 can help the

application developer resolve this problem?
A. AIXPert
B. Trusted AIX
C. Storage keys
D. Encrypted file system
Answer: C

8. A customer has several partitioned 570s. Their energy costs are very high. They are investigating ways to save energy. Which of the following Power

Systems capabilities will reduce energy usage with minimal user interruption?
A. Dynamic LPAR
B. Partition Load Manager
C. Processor Core Nap Mode
D. Live Partition Mobility
Answer: C

9. A company has a large Oracle ERP application on a 4-core POWER5+ 570 system and is evaluating a new POWER6 system. They estimate growth needs of 15% in

processing power and 15% in RAM to cover additional users over the next 1 years. Which of the following will provide room to grow beyond their needs at

least cost?
A. 5-core 570
B. 8-core 550
C. 4-core 570
D. 6-core 550
Answer: D

10. A customer is using IVM to manage four partitions on a Power 550. Which statement is true regarding management of I/O resources for each partition?
A. Virtual disks and tape can be allocated using VIOS.
B. Virtual disks and Ethernet resources can be allocated.
C. Virtual disks and tape can be assigned without the use of a VIOS partition.
D. Virtual disks can be allocated via the VIOS and the Integrated Virtual Ethernet must be used.
Answer: B
Passquick(http://www.passquick.cn/)提供有000-330考试的学习材料,如考题,IBM 000-330学习指南, IBM 000-330考试的问题与答案, IBM 000-330培训,IBM 000-330免费试用等。我们PassQuick还提供有CCNP 题库,CCNA 题库,MCSE 题库(http://www.passquick.cn/)等大量的专业题库,是你提升自己价值的最好选择!
...全文

相关推荐

000-330最新题库下载

http://www.certinside.com

quickpass

ibm 000-330

ibm 000-330 全真题库试题,可用,绝对真实

fuhx2020

Killtest提供 IBM 000-330资料下载

Killtest提供最新的000-330资料下载~~

kkv9jsd

000-330 Testinside 热门考试科目

000-330 Testinside 热门考试科目 http://www.testinside.cn/000-330.htm

cherryleosong

【雷达信号处理】数字下变频(DDC)(Matlab代码实现)

内容概要:本文介绍了基于MATLAB的雷达信号处理中数字下变频(DDC)技术的实现方法,重点阐述了DDC在雷达接收机前端信号处理中的关键作用。通过将高频回波信号下变频至基带,便于后续进行数字化处理与目标信息提取。文中提供了完整的MATLAB代码实现,涵盖混频、低通滤波、抽取等核心步骤,帮助读者理解DDC的工作原理与工程实现细节。; 适合人群:具备一定信号与系统、数字信号处理基础知识,从事雷达、通信或电子工程相关领域的研究生、科研人员及工程技术人员。; 使用场景及目标:①用于教学演示,加深对数字下变频原理的理解;②作为雷达或通信系统仿真项目的基础模块;③辅助科研人员快速搭建信号处理链路,进行算法验证与性能分析。; 阅读建议:建议结合数字信号处理教材中的混频、奈奎斯特采样及多速率信号处理理论进行学习,动手运行并调试代码,尝试调整参数(如本振频率、滤波器阶数、抽取因子)以观察对输出信号的影响,从而深入掌握DDC的设计要点与实际应用。

小念念_
评论 4
收藏 已收藏
分享
返回顶部
H3cte
IBM AIX 1,196 成员 1,016 内容