Null component com.sun.web-8 in JES 7.0

csharpplus1 2010-10-21 10:56:11
I have a JSP application host in JES 7.0 ,deployed through .war package, but the application can't be initialized due to below exception, could you please help on this ?


21/Oct/2010:10:36:29 failure WebModule[/gpr]PWC1270: Exception starting filter trimFilter
java.lang.ClassNotFoundException: com.cj.trim.trimFilter at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1507) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.getFilter(ApplicationFilterConfig.java:221) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.setFilterDef(ApplicationFilterConfig.java:333) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.<init>(ApplicationFilterConfig.java:89) at org.apache.catalina.core.StandardContext.filterStart(StandardContext.java:4324) at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:5118) at com.sun.webserver.connector.nsapi.WebModule.start(WebModule.java:235) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1224) at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:924) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1224) at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:520) at org.apache.catalina.startup.Embedded.start(Embedded.java:917) at com.sun.enterprise.web.PwcWebContainer.onStartup(PwcWebContainer.java:70) at com.sun.webserver.connector.nsapi.WebContainer.start(WebContainer.java:491) at com.sun.webserver.init.J2EERunner.confPostInit(J2EERunner.java:304)

21/Oct/2010:10:36:29 failure PWC1306: Startup of context /gpr failed due to previous errors


21/Oct/2010:10:36:29 failure Null component com.sun.web-8:type=JspMonitor,name=jsp,WebModule=//xpdevbox/gpr,J2EEApplication=null,J2EEServer=none
...全文
40 回复 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复

81,092

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
Java Web 开发
社区管理员
  • Web 开发社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧