关于jqueryeasy UI tab 标签的选中问题?

axiebin 2013-08-27 11:59:57

如图:在我选择了左面三个菜单的时候,希望中间 的tab 标签选中 “车队派遣”这个tab ?
我该怎么写?
...全文
59 1 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
1 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
街头小贩 2013-08-27
  • 打赏
  • 举报
回复
$(tab标签页的父元素id).tabs('select', '你要选中tab的title');

	<div class="easyui-tabs" id="tt" style="width:700px;height:250px">
		<div title="About" style="padding:10px">
			<p style="font-size:14px">jQuery EasyUI framework help you build your web page easily.</p>
			<ul>
				<li>easyui is a collection of user-interface plugin based on jQuery.</li>
				<li>easyui provides essential functionality for building modem, interactive, javascript applications.</li>
				<li>using easyui you don't need to write many javascript code, you usually defines user-interface by writing some HTML markup.</li>
				<li>complete framework for HTML5 web page.</li>
				<li>easyui save your time and scales while developing your products.</li>
				<li>easyui is very easy but powerful.</li>
			</ul>
			<p><input type="button" value="switch" onclick="$('#tt').tabs('select', 'My Documents');" /></p>
		</div>
		<div title="My Documents" style="padding:10px">
			<ul class="easyui-tree" data-options="url:'../tabs/tree_data1.json',animate:true"></ul>
		</div>
		<div title="Help" data-options="iconCls:'icon-help',closable:true" style="padding:10px">
			This is the help content.
		</div>
	</div>
下载的包中的 demo/tabs/basic.html的代码:input是我加的

52,797

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
Web 开发 Ajax
社区管理员
  • Ajax
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧