dbExpress for MS SQL Server 2000

innocentlogin 2003-09-15 11:18:30
我的bcb6的dbExpress不支持MSSQL Server 2000
是不是要装什么update?

...全文
45 7 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
7 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
innocentlogin 2003-09-16
  • 打赏
  • 举报
回复
wszha@ustc.edu
jishiping 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
上面的链接有问题,需要的话,你留下EMail,我可以寄给你。
jishiping 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
http://page.8d8d.lycosasia.com/main/index.cgi/262345824279/DNLD?MSSQLDriverFordbExpress%2ezip

使用说明:将 DLL 放在 BCB6 的BIN目录下,用 INI 文件替换原来的 Borland Shared\DBExpress 目录下的2个INI 文件就可以了。
jishiping 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
需要将Delphi7的dbexpmss.dll以及dbxconnections.ini、dbxdrivers.ini拷到你的机器上。
CACACACACA 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
http://crlab.com/dbx/download.html这下载啦!不过毒霸报有病毒。呵呵!
zjsyw 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
季老大,不错,很热心的一个同志,那天在MSN碰到也给我邮了一份,谢谢了。
xiaozerong 2003-09-15
  • 打赏
  • 举报
回复
季老大。可以的话也给我来一份,xiaozerong@163.com
金松中小学教务管理系统(职校版)主要功能模块有学生管理、教师管理、成绩管理、教务管理等等。系统精心为用户设计,人性化操作风格,各个功能模块强大实用,充分体现在以下方面: (1)系统采用Borland dbExpress数据访问技术+MS SQL Server2000为后台数据库开发,具有较高的安全性,能在校园网上很好地运行,适合职业学校网上电子教务管理。 (2)数据表按照教育部《教育管理信息化标准》(第一部分:学校管理信息标准)中的“中等职业学校信息集”设置,具有良好的扩充性。 (3)成绩管理体现职业学校课程多样化特点,能实现不同班级不同年级之间相同课程成绩的比较分析。 (4)丰富的报表系统,不但可以随意自定义纸张让您打印出这些报表。更可以把这些报表数据导出为 Excel电子表格、Word 及TXT等多种格式文件,您可以对报表进行进一步的润色,更可以方便的进行报表上报和数据交换。 (5)查询模块提供用户自定义SQL查询接口,丰富的查询条件,可以根据您的要求随意查询任何组合条件的纪录。 (6)快捷方便的信息输入,系统在数据输入量大的地方充分考虑操作员的习惯,极大的提高输入速度。 (7)安全的用户组权限管理,系统充分考虑了各种安全问题,在操作安全上,实行对于每一个用户都有他自己所能操作的权限。
Delphi 7.1 Update Release Notes=======================================================This file contains important supplemental and late-breakinginformation that may not appear in the main productdocumentation, and supersedes information contained in otherdocuments, including previously installed release notes.Borland recommends that you read this file in its entirety.NOTE: If you are updating a localized version of Delphi 7, visit the Borland Registered User web site to obtain a localized readme file that may contain important late- breaking information not included in this readme file.IMPORTANT: Delphi must be closed before installing this update. =====================================================CONTENTS * INSTALLING THIS UPDATE * UPDATING LOCALIZED VERSIONS OF DELPHI 7 * KNOWN ISSUES * ISSUES ADDRESSED BY THIS UPDATE - IDE - CORE DATABASE - DATASNAP - DBGO (ADO COMPONENTS) - dbExpress - dbExpress COMPONENTS AND DB VCL - dbExpress CORE DRIVER AND METADATA - dbExpress VENDOR ISSUES - dbExpress CERTIFICATION - WEB SNAP - ACTIVEX - COMPILER - RTL - VCL - THIRD PARTY - BOLD FOR DELPHI * VERIFYING THAT THE UPDATE WAS SUCCESSFUL * FILES INSTALLED BY THIS UPDATE =======================================================INSTALLING THIS UPDATE* This update can not be applied to Delphi 7 Architect Trial version. * This update can not be removed after it is installed.* You will need the original Delphi 7 installation CD available to install this update.* To install this update from the CD, insert the CD, and launch the d7_ent_upd1.exe file appropriate for your locale.* To install this update from the Web, double-click the self-executing installation file and follow the prompts. * The Delphi 7 documentation PDF files are available on the update CD.========================================================UPDATING LOCALIZED VERSIONS OF DELPHI 7* This update can be applied only to the English version of Delphi 7. There are separate updates for the German, French and Japanese ver

1,178

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
C++ Builder 数据库及相关技术
社区管理员
  • 数据库及相关技术社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧