关于javascript里的alert

amoke 2003-10-09 02:12:06
请问,javascript中的alert能带出两个按钮吗?(确定和取消),怎么写啊?新手上路,请多多关照~~~
...全文
53 7 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
7 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
Mars_Mao 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
amoke 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
谢谢大家了!
junsunchen 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
if(confirm("Do you want ketchup on that?"))
alert("OK!");
else
alert("NO!");
liad 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
confirm

--------------------------------------------------------------------------------

Description

Displays a Confirm dialog box with the specified message, and OK and Cancel buttons.

Syntax
object.confirm([message])



Parameter Description
message Optional. (String) String to display.

Return Value

Returns TRUE if the user chooses OK, or FALSE if the user chooses Cancel.

Remarks

You have no control over the dialog box title.

Applies To

window

mtou 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
if(confirm("Do you want ketchup on that?"))
alert("pour it on!");
else
alert("Hold the ketchup.");
liad 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
<HTML>
<HEAD><TITLE>Canceling the Default Action</TITLE>
<SCRIPT LANGUAGE="JScript">
function askConfirm() {
return window.confirm ("Choose OK to follow hyperlink, Cancel to not.")
}
</SCRIPT>

<BODY onload="b3.onclick=askConfirm">
<!-- Try links with different hookups - should be canceled by "Cancel" to confirm dialog. -->

<BR><A NAME=b1 HREF="http://www.microsoft.com" onclick="askConfirm()">1 Without return (won't work)</A>

<BR><A NAME=b2 HREF="http://www.microsoft.com" onclick="return askConfirm()">2 With return (works)</A>

<BR><A NAME=b3 HREF="http://www.microsoft.com">3 Function pointer (works)</A>

</BODY>
</HTML>

amoke 2003-10-09
  • 打赏
  • 举报
回复
right here waiting for you~~~!

81,092

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
Java Web 开发
社区管理员
  • Web 开发社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧