问个基础问题

ddadoris 2004-11-21 12:38:36
You need to create a class that will store some unique object elements. You do not need to sort these elements but they must be unique.
  What interface might be most suitable to meet this need?

  A. Set

  B. List

  C. Map

  D. Vector
...全文
108 13 打赏 收藏 转发到动态 举报
写回复
用AI写文章
13 条回复
切换为时间正序
请发表友善的回复…
发表回复
zcjl 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
1.A
2.C
jFresH_MaN 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
A.本地代码
ddadoris 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
2问,为什么用native关键字

  A. To get to access hardware that Java does not know about

  B. To define a new data type such as an unsigned integer

  C. To write optimized code for performance in a language such as C/C++

  D. To overcome the limitation of the private scope of a method
jFresH_MaN 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
C.
它是一个对象对应一个键值的
ddadoris 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
omg,,怎么贴都结不了!shit

贴子回复次数大于跟给分次数 ,这是什么东东
jFresH_MaN 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
郁闷ing
ddadoris 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
不错!结贴!
jFresH_MaN 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
晕!~没仔细看题目
zcjl 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
对于问题1
javadocs上对Set的解释是:
A collection that contains no duplicate elements. More formally, sets contain no pair of elements e1 and e2 such that e1.equals(e2), and at most one null element.

而对Map的解释是:
An object that maps keys to values. A map cannot contain duplicate keys; each key can map to at most one value.

可见,Map要求的是不重复的keys,而不是value。因此,要存放some unique object elements,应该选择Set

对于List和Vector就不再赘述了
ddadoris 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
nice,谁解释一下1
jFresH_MaN 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
哦!看来我是错了啊
:(
回去补课,谢谢zcjl()
zcjl 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
对于2,我刚才搜到一点解释
A native method is a Java method (either an instance method or a class method) whose implementation is written in another programming language such as C.
classjava 2004-11-21
  • 打赏
  • 举报
回复
1问.A 2问.c

81,091

社区成员

发帖
与我相关
我的任务
社区描述
Java Web 开发
社区管理员
  • Web 开发社区
加入社区
  • 近7日
  • 近30日
  • 至今
社区公告
暂无公告

试试用AI创作助手写篇文章吧